Voor / Na van tanden laten bleken

Tan Tandartsen

Anne Franklaan 1
1422 HC Uithoorn

0297-569965
info@tan-tandartsen.nl

Schrijf u in als patiënt 


Veel mensen vinden het gebit een belangrijk deel van hun uitstraling. Dit is dan vaak ook de reden dat mensen graag met een stralend gebit door het leven willen gaan. Door het eten en drinken van bepaalde producten en het roken van sigaretten kunnen de tanden verkleuren. Door de tanden te laten bleken is het mogelijk wittere tanden te krijgen. Helaas is echter niet elk gebit even geschikt om de tanden te laten bleken, wij geven u graag advies over de mogelijkheden bij uw gebit.


Het traject van het tanden laten bleken bestaat uit 3 afspraken.

      1. Bij de eerste afspraak wordt er onderzocht of uw gebit geschikt is om de behandeling uit te voeren. Daarnaast zult u uitgebreid worden ingelicht over alle facetten van het bleken. Wanneer we gezamenlijk besluiten uw tanden te laten bleken zullen wij een grondige reiniging uitvoeren waarna we een afdruk zullen nemen voor het vervaardigen van een op maat gemaakte bleekmal.
      2. Bij de tweede afspraak ontvangt u uw bleekmal en zult u worden ingelicht over hoe het bleken thuis uitgevoerd dient te worden. Uiteraard ontvangt u ook de bleekmaterialen.
      3. De derde afspraak is een nacontrole. Hierbij wordt het resultaat besproken en krijgt u aanvullende informatie over hoe u het resultaat zo lang mogelijk kan behouden.