Tan Tandartsen

Anne Franklaan 1
1422 HC Uithoorn

0297-569965
info@tan-tandartsen.nl

Schrijf u in als patiënt 


Uiteraard kan het voorkomen dat u een afspraak dient te verzetten. Afspraken dienen uiterlijk 48 uur van te voren afgezegd of verzet te worden. Wanneer dit niet op tijd gebeurt dienen wij helaas een bedrag overeenkomstig met de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Bij het niet nakomen van een afspraak zal eveneens een bedrag in rekening worden gebracht. Let op: het verzetten of annuleren van een afspraak kan alleen telefonisch worden doorgegeven en dus NIET per e-mail.


Er is sprake van een spoedgeval wanneer het verlenen van hulp redelijkerwijs niet kan worden uitgesteld. Enkele voorbeelden hiervan zijn: na een ongeval, aanhoudende nabloeding of zeer ernstige kiespijn.

Tijdens reguliere praktijkuren kunt u contact op te nemen met de praktijk op telefoonnummer: 0297-569965.

Voor buiten de normale praktijkuren zijn wij aangesloten bij het Tandarts Bemiddelings Bureau in Amsterdam. U kunt contact met hun opnemen via het telefoonnummer: 020 – 3034500. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Het TBB zal voor u contact opnemen met de dienstdoende tandarts en zal zorgen voor een correcte afhandeling.


De dichtstbijzijnde OV halte is de bushalte Heijermanslaan en ligt op circa 4 minuten lopen van onze praktijk. Plan hier uw route: 9292.nl


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Please leave this field empty.