Tandarts nota

Tan Tandartsen

Anne Franklaan 1
1422 HC Uithoorn

0297-569965
info@tan-tandartsen.nl

Schrijf u in als patiënt 


Omdat wij veel liever tijd aan uw gebit schenken in plaats van onze financiële administratie hebben we ervoor gekozen om alle factuur gerelateerde zaken uit te besteden aan Netpoint Factoring B.V. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties binnen de zorg.


Concreet houdt dit voor u in dat u de factuur digitaal of per post van Netpoint zult ontvangen en het bedrag ook aan hun dient te voldoen. Wanneer u aanvullend verzekerd bent zal Netpoint waar mogelijk uw factuur eerst naar uw zorgverzekeraar sturen. Wordt de declaratie volledig vergoed, dan krijgt u helemaal geen factuur, alleen een melding of afrekening van uw zorgverzekeraar. Wordt een deel van de declaratie vergoed, dan krijgt u een factuur met slechts het restbedrag toegestuurd. De betalingsvoorwaarden vindt u hier.


U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht met vragen over uw ontvangen declaraties op www.uwdeclaraties.nl. Tevens kunt u hier een historisch overzicht van uw declaraties vinden dan wel een nieuw origineel opvragen. Op deze website vindt u ook meer informatie over Netpoint Factoring en alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Voor bijzondere vragen kunt u de medewerkers van Netpoint op werkdagen van 9:30 tot 12:00 en 13:30 tot 16:30 bereiken via telefoonnummer: 0900-6876468 (1 euro per gesprek).