Tandartsen team

Tan Tandartsen

Anne Franklaan 1
1422 HC Uithoorn

0297-569965
info@tan-tandartsen.nl

Schrijf u in als patiënt 


Bij Tan Tandartsen staat een enthousiast en gedreven team klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ons team bestaat uit 4 tandartsen en 2 tandartsassistentes. Onze tandartsen staan officieel geregistreerd in het BIG-register van het Ministerie van Volksgezondheid.


Dr. T.N.G.A.N. Tan-Ong

Na een afgeronde studie geneeskunde en promotie aan de Ludwig Maximilians Universiteit in München toch besloten om tandheelkunde te studeren aan de ACTA in Amsterdam. Vanaf 1991 is zij werkzaam in onze praktijk. Haar interessegebieden liggen naast de algemene tandheelkunde in prothetische en esthetische tandheelkunde.

BIG-nummers: 99023854801 en 79023854802Drs. C.X.W. Tan

Christopher is cum laude afgestudeerd aan de KU Leuven. Naast zijn werkzaamheden in onze praktijk studeert hij op dit moment geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam ter voorbereiding op de specialisten opleiding tot Mond- Kaak en Aangezichtschirurg waarmee hij in 2018 zal starten aan het VU medisch centrum.

Christopher is geregistreerd in het BIG-register tandartsen, BIG-nummer: 59916374102Drs. L.A. Boon

Lianne genoot haar tandheelkundige opleiding aan de Katholieke Universiteit Leuven en is sinds 2014 tandarts. De afgelopen jaren deed zij ervaring op in verschillende praktijken in de regio’s Breda en Amsterdam. Lianne werkt graag met kinderen en mensen die angst hebben voor de tandarts. Regelmatig volgt zij cursussen om haar interessegebieden (endodontie, restauratieve tandheelkunde) verder uit te diepen. Naast haar parttime baan als tandarts studeert Lianne sinds 2011 het hoofdvak viool aan het conservatorium te Leuven. Zij is net aan de tweejarige masteropleiding begonnen. Haar grote droom is om de beroepen tandarts en musicus in de toekomst te combineren.

Lianne is geregistreerd in het BIG-register tandartsen, BIG-nummer: 19918473202Drs. J.N. Lodders

Joni heeft zijn opleiding gevolgd aan het ACTA te Amsterdam en is sinds 2013 werkzaam als tandarts, waarbij hij het vak met veel plezier over de volle breedte uitvoert. Zijn interesse en affiniteit liggen bij de Mond-, Kaak en Aangezichtschirurgie, waarvoor hij in 2017 zijn opleiding geneeskunde heeft afgerond in het VU medisch centrum. Per 2019 zal hij starten met zijn opleiding tot Mond-, Kaak een Aangezichtschirurg. Naast zijn werkzaamheden in onze praktijk doet hij wetenschappelijk onderzoek in het VUmc te Amsterdam.

Joni is geregistreerd in het BIG-register tandartsen, BIG-nummer: 39917386202
Wendy

Sinds 2003 werkzaam in onze praktijk. Wendy is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.Cora

Sinds 2007 werkzaam in onze praktijk en werkzaam op woensdag.