Tan Tandartsen

Anne Franklaan 1
1422 HC Uithoorn

0297-569965
info@tan-tandartsen.nl

Schrijf u in als patiënt 


Op dit moment nemen wij nog nieuwe patiënten aan. U bent van harte welkom!

U kunt onderstaand formulier invullen waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u op zullen nemen of zelf contact opnemen met de praktijk.


Bij het eerste consult maken wij graag kennis met u en vernemen wij graag uw tandheelkundige wensen en klachten. Daarnaast zullen wij ook een aantal vragen over uw algemene gezondheid stellen. Daarna zal er een mondonderzoek plaatsvinden en worden er röntgenfoto’s gemaakt. Indien nodig zal er ook een reiniging worden verricht.

Eventuele tandheelkundige gegevens en röntgenfoto’s van uw vorige tandarts kunt u bij dit bezoek meenemen of naar ons op laten sturen. Aan de hand van dit onderzoek bespreken wij met u de actuele status van uw gebit. Wanneer het nodig blijkt te zijn wordt er in overleg met u een behandelplan opgesteld waarbij er uiteraard rekening wordt gehouden met uw gebitssituatie en uw persoonlijke wensen.

Mochten er financiële belemmeringen zijn om een bepaald behandelingsplan uit te voeren, dan kan een dergelijk plan bijna altijd in fasen uitgevoerd worden. In overleg met u kunnen we dan kijken hoe de diverse behandelingen in uw jaarlijkse budget passen. Graag willen wij u vriendelijk vragen om bij uw eerste bezoek uw legitimatiebewijs en verzekeringspasje mee te nemen.


Naam*


Please leave this field empty.

Geslacht*

Geboortedatum*


Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Email *


Verzekeraar

Polisnummer verzekering

BSN nummer


Jaartal laatste tandartsbezoek


Eventuele wensen