Tandarts tarieven

Tan Tandartsen

Anne Franklaan 1
1422 HC Uithoorn

0297-569965
info@tan-tandartsen.nl

Schrijf u in als patiënt 


De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft in opdracht van de overheid een tarievenlijst voor tandheelkundige behandelingen opgesteld. De tandarts tarieven zijn voor iedere tandarts in Nederland hetzelfde. Alle tandarts tarieven zijn exclusief techniekkosten.

Tarievenlijst NZa 


Sinds een aantal jaren worden tandheelkundige behandelingen voor volwassenen niet meer vergoed door de basisverzekering. Er zijn wel aanvullende verzekeringen die tandheelkundige behandelingen vergoeden. Zorgverzekeraars vergoeden in hun aanvullende verzekeringen echter zeer verschillend. Wij raden u aan goed naar de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar te kijken om te zien wat er vergoed wordt. Voor meer informatie omtrent aanvullende verzekeringen verwijzen wij graag naar alles over het gebit . De meeste tandheelkundige behandelingen voor jongeren tot 18 jaar vallen wel binnen de basisverzekering en worden zodoende volledig vergoed.


Wat er wordt vergoed in aanvullende verzekeringen van zorgverzekeraars is zeer verschillend per zorgverzekeraar. Het is daarom zeer belangrijk dat u uw polisvoorwaarden goed bestudeerd. Wanneer u dit wenst hebben wij de mogelijkheid om voor u na te gaan of en zo ja, welk deel van een bepaald behandelingsplan er in uw specifieke geval vergoed wordt. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.